Verzending

Wij bij BudgetBikers.nl streven ernaar om uw bestelling zo snel en efficiënt mogelijk te verwerken en te verzenden. Alle bestellingen worden binnen 1 werkdagen na ontvangst van de betaling verzonden. U ontvangt een verzendbevestiging met trackinginformatie zodra uw bestelling onderweg is.

Verzendkosten

De verzendkosten variëren op basis van de bestemming en het gewicht van uw bestelling. U kunt de verzendkosten voor uw specifieke bestelling vinden tijdens het afrekenproces voordat u de betaling voltooit.

Levertijd

De geschatte levertijd kan variëren, afhankelijk van uw locatie. In de meeste gevallen kunt u uw bestelling binnen 2 werkdagen na verzending verwachten. Houd er rekening mee dat er enkele uitzonderingen kunnen zijn, zoals feestdagen, die de levertijd kunnen beïnvloeden.

*Retourzendingen*

Retourbeleid

Bij BudgetBikers.nl begrijpen we dat er situaties kunnen zijn waarin u een product wilt retourneren of ruilen. Als u niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u binnen 30 dagen na ontvangst van uw bestelling contact met ons opnemen om een retourzending te regelen.

Voorwaarden voor retourzendingen

- Het product moet ongebruikt, in de originele verpakking en in verkoopbare staat zijn.

- U dient vooraf contact met ons op te nemen en een retourverzoek in te dienen.

- Retourzendingen zijn voor uw eigen rekening, tenzij het product defect of beschadigd is.

Terugbetalingen

Zodra we uw retourzending hebben ontvangen en geïnspecteerd, zullen we overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag. Houd er rekening mee dat de verzendkosten niet worden vergoed, tenzij het product defect is.

Defecte producten

Als u een defect product heeft ontvangen, neem dan onmiddellijk contact met ons op. We zullen de situatie onderzoeken en zorgen voor een passende oplossing, zoals een vervanging of terugbetaling.

Voor gedetailleerde informatie over het retourproces, inclusief ons retouradres, gelieve ons [link naar contact pagina met formulier maken ] te contacteren.